Nieuws

Nieuwe foto's in de fotogalerij.

Welkom op de nieuwe website van zanger Hugo Beijeman. Dus zin een een leuk feestje? Bekijk de website en neem contact op met Hugo!

U kunt de nieuwste hit van Hugo hier downloaden als MP3 † † † † † † † (Geef me nog ťťn kans)

Wil je deze hit hoog in de Top30 van TV Oranje en RadioNL hebben stem dan vanaf nu via deze link.

(vul je postcode in en volg stap 2, zoek dan Hugo Beijeman en breng je stem uit)

Zoeken
Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Deze website gebuikt cookies voor het beheer van toegang, navigatie en andere functies. Door het gebruiken van onze website stemt U toe dat we dit soort cookies plaatsen op Uw apparaat

    Bekijk e-Privacy Richtlijnen Documenten

Leest u deze pagina s.v.p. aandachtig. Toegang zoeken tot de informatie op deze sites wordt beschouwd als acceptatie van de onderstaande voorwaarden.

1. Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
2. De uitgever spant er zich voor in de inhoud van de webpagina regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.
3. De uitgever verschaft de inhoud van de webpagina in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt, zonder garantie of waarborg ten aanzien van de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.
4. De uitgever is niet aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.
5. De uitgever mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment veranderen of beŽindigen, met of zonder voorafgaande kennisgeving. De uitgever is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beŽindiging.
6. Behoudens deze disclaimer, is de uitgever niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden.
7. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de webpagina verzendt.

Voor vragen, suggesties of opmerkingen over deze website kunt u terecht bij de Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .
 
Altijd een leuk feestje !